Leiderschapsontwikkeling

Excellentie in onderwijskundig leiderschap vraagt om voortdurende ontwikkeling. Ontwikkeling van leiderschap, ontwikkeling van teams en persoonlijke ontwikkeling. De praktijk heeft meer dan eens bewezen dat teams floreren bij authentieke leiders die richting geven en open staan voor ontwikkeling. 

 

Wij trainen en begeleiden in leiderschap, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. In ons aanbod brengen we theorie en praktijk samen, waardoor we dichtbij de belevingswereld van de deelnemers komen. Om een goed beeld te krijgen van de eigen drijfveren voor gedrag, kan een Profile Dynamics drijfverenanalyse ingezet worden. De drijfverenanalyse geeft inzicht in het gedrag, kwaliteiten en valkuilen en helpt bij het begrijpen van het effect van de communicatie. Lees meer.

 logo PD1

Voorbeelden van trajecten of trainingen:

 

 

Uit evaluaties van de trainingen blijkt keer op keer dat de deelnemers de afwisseling van theorie en praktijk waarderen. Maar ook de vertaalslag naar hun eigen situatie. Die vertaalslag helpt hen het geleerde direct in de dagelijkse praktijk toe te passen.

 

Meer informatie staat in onze uitgebreide brochure

 

Naar de contactgegevens. 

Deze pagina delen: