Wie we zijn 

Sinds 2002 richt Huizenga van der Brugge zich op interim-management, projectmanagement en advies- en procesbegeleiding in het onderwijs. Niet alleen op organisatieniveau, maar ook in teamverband en op persoonlijk vlak.

 

Ook helpen we mens én organisatie een stap verder in leiderschapsontwikkeling. Als ervaren interim-managers hebben wij, Klaas Huizenga en Cock van der Brugge, een bewezen track record als specialist in het onderwijs. Want net als u willen wij geen enkele twijfel hebben over de goede afloop. 

 Klaas 2022IICock 2022II

Kenmerken 

 

Snelheid van handelen - Wij beantwoorden uw vraag op korte termijn en zijn gericht op een goede balans tussen snelheid en bedachtzaamheid.   

 

Kwaliteit -  Authentiek, deskundig en gedreven. Wij zijn  bevlogen specialisten die een echte passie hebben voor het onderwijs. Gedrevenheid en enthousiasme is de motor van onze kwaliteit.

 

Resultaat telt - Doelen stellen is belangrijk, maar je doelen behalen vinden wij nog belangrijker. Niet alleen tijdens een opdracht maar ook daarna. Met daadkracht en focus op het behalen van de doelen maken wij het verschil.

  

Naar de contactgegevens.

“Wees stil als een berg; beweeg als een machtige rivier”

Klaas Huizenga

Lees meer over Klaas