Het bureau 

Sinds 2002 richt Huizenga van der Brugge zich op interim-management en leiderschapsontwikkeling in het onderwijs. Niet alleen op organisatieniveau, maar ook in teamverband en op persoonlijk vlak.

 

Wij helpen mens én organisatie een stap verder in leiderschapsontwikkeling, door interim-management, training, coaching of procesbegeleiding. Al onze ervaren interim-managers hebben een bewezen track record als specialist in het onderwijs. Door hun brede kennis en inzetbaarheid is er altijd iemand die precies past bij uw vraag. Want net als u willen wij geen enkele twijfel hebben over de goede afloop.

 

Kenmerken van het bureau

 

Snelheid van handelen - Wij beantwoorden uw vraag op korte termijn en gaan direct op zoek naar de meest geschikte persoon voor de positie, hierbij doen we geen concessies. We zijn gericht op een goede balans tussen snelheid en bedachtzaamheid.    

  

Kwaliteit personeel -  Authentiek, deskundig en gedreven. ‘We are only as good as the people who work for us’ dat is waar we ons bewust van zijn. Wij werken met bevlogen specialisten die een echte passie hebben voor het onderwijs. Gedrevenheid en enthousiasme is de motor van kwaliteit.

 

Resultaat telt - Doelen stellen is belangrijk, maar je doelen behalen vinden wij nog belangrijker. Niet alleen tijdens een opdracht maar ook daarna. Met daadkracht en focus op het behalen van de doelen maken wij het verschil.

 

Meer informatie over ons staat in de brochure

 

Naar de contactgegevens.
Deze pagina delen:  


“Wees stil als een berg; beweeg als een machtige rivier”

Klaas Huizenga - senior interim-manager en managing partner

Lees meer over Klaas